За нас

Мартин Пацов е студент 3ти курс Софтуерно инженерство в Софийския университет. Занимава се професионално с програмиране още от средното си образование. В началото на втори курс започва работа по проект, отговарящ за свързването на инвеститори, предприемачи, корпорации и правителства, включващ интензивна работа с клиенти от други държави. Има опит в ръководенето на малки проекти. Активен участник е в хакатони и състезания по програмиране. Вярва, че всеки има потенциал да допринесе за това да направи България едно по-добро място. В момента участва в програмата “Учебна Компания” на Junior Achievement Bulgaria.
Стоян Иванов е студент 4-ти курс Информационни системи в Софийски университет. По настоящем активно работещ като програмист във фирма Дриймикс. В свободното си време се занимава с преподаване на програмиране във Факултета по математика и информатика на Софийския университет. Главен организатор на събитието HackBlagoevgrad, на което бяха представени оригинални идеи от млади и амбициозни хора в сферата на информационните технологии. Любител участник в различни състезания по програмиране и предприемачество.
Теодора Паликарска е студент в специалност “Социология” в Софийски университет “Св. Климент Охридски”. В момента отговаря за развитието и изпълнението на цялостната дигитална стратегия на софтуерна компания. Основава курс по дигитален маркетинг във ФФ на Софийски университет и преподава там. Има опит в сферата на психотерапията и се обучава за холистичен психотерапевт. Занимава се активно в НПО сектора. Съосновател е на “Асоциация за развитие на младежта”, която цели да насърчава предприемаческия начин на мислене при младежи и е дългогодишен координатор работа с доброволци в Спешъл Олимпикс България. Има силен интерес в сферата на предприемачеството и е участник в програмата “Учебна компания” 2017 на JA Bulgaria.

Десислава Дойчинова е студентка 1-ви курс Културология в Софийски университет. Изучавала е Биотехнологии в Химикотехнологичен и металургичен университет, има познания в областта на химията и информационните технологии. Работи като стюардеса и има опит в работата с клиенти от различни краища на света. Десислава участва активно като добрволец в Спешъл Олимпикс България и фондация Четири лапи. Вярва, че в България има поле за развитие на активните млади хора. Десислава има засилени интереси в областта на предприемачеството и маркетинга, участва в програмата “Учебна компания” на Junior Achievement Bulgaria.